Carrière vragen: stel ze hier

Geen goeie, geen slechte carrière vragen

Carrière vragen zijn er bij de vleet, maar vaak houden we ze voor ons. Onterecht. Want veel anderen hebben met dezelfde vragen rondgelopen en kunnen misschien wel helpen om ze mee op te lossen. En dus tijd om een plaats te organiseren waar je ze naar hartelust kan stellen. En waar er ook een antwoord kan gedeeld worden.

fb-headerFacebook

Op Facebook werd de groep Carrière vragen opgezet. Via deze link kan je er rechtstreeks naar toe: https://www.facebook.com/groups/carrierevragen/. Iedereen is van harte welkom om lid te worden van de groep en honderduit vragen te stellen. Nodig gerust mensen uit. Het zou misschien wel een antwoord kunnen bieden.

LinkedIn

linkedinlogoGeen fan van Facebook? Geen nood, ook op LinkedIn is er een gelijkaardige groep opgericht. Zelfde spelregels en opzet. En opnieuw is iedereen van harte welkom.  https://www.linkedin.com/groups/7066747

Liever niet publiek?

Geen zin om met naam en toenaam met jouw vraag te prijken op deze social media? Stuur ze gerust door via een berichtje op LinkedIn / Facebook / per email. Ik zorg voor een anonieme versie van jouw vraag op de groepen.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *