Plezier, please!!!

Werken <> Plezier

Het laatste waar ik vroeger aan dacht bij het woord “Werken” was plezier maken. Eerder… noodzakelijk kwaad – formeel – aanpassen – hard werken – professioneel – tempo – … Het moest altijd harder, zwaarder, ambitieuzer, duurder, sneller, … Prima, als dat bij jou past op dat moment. Gelukkig ben ik ondertussen wat veranderd. Niet een klein beetje zelfs…

Contrast

Het contrast met hoe ik als kind was voelde zo groot. Normaal, hoor ik je denken. Wel, daar ben ik niet zo van overtuigd. Als kind ben je op je puurst. Ok, dat je niet moet beginnen voetballen in het kantoor wanneer je daar zin in hebt, daar zijn we het wel over eens. Maar jouw pure eigenschappen en interesses die hebben een plaats verdiend op jouw werkvloer. Zo vond ik als kind kleur zo enorm opwekkend, vooral als ik er iets nieuw mee mocht verzinnen. Sinds ik het gebruik voor mijn werk, is dat werk er een pak vrolijker op geworden.

Zot

Het is maar 1 van de zotte dingen die ik meer en meer in mijn werk gebracht heb sinds ik CEO ben geworden van mijn carrière, een dik jaar geleden. Zoals plots beslissen om op Koningsdag met mijn zus te gaan winkelen, omdat het kan… Een online 10-daagse verzinnen om mensen mijn manier van werken te laten leren kennen in plaats van de zoveelste opendeurdag… Mijn gekleurde brainstormschema’s als een cruciaal onderdeel gebruiken in plaats van ze te transformeren in een saaie tekst die niemand ooit zal lezen. Om maar te tonen dat wat jou ook uniek maakt, het plaats heeft in jouw job!

CEO’s just want to have fun

Wanneer je je carrière in eigen handen wil nemen, heb je misschien het idee dat je dan geen plezier meer kan maken. De 4e CEO myth buster kan je misschien al van idee doen veranderen. Als we allemaal eerlijk zijn, willen we dan niet gewoon meer plezier? Als CEO van je carrière ook. Alleen kies je er dan voor om daar helemaal voor te gaan. En niet meer af te wachten tot het je geboden wordt.

Plezier hier!

De komende 2 weken worden voor mij PUUR plezier! Op de agenda staat de meest uiteenlopende mix van activiteiten: video’s maken, mails maken, vragen beantwoorden van mensen die meedoen aan de 10-daagse, coachen, lunchen met mijn beste vriendin, opleiding volgen, e-book maken, schilderen, zwemmen, een webinar maken en geven, een deur maken, … Omdat ik het er zelf heb opgezet. Als CEO. Het kan… zolang je jezelf op de agenda zet. Hoe dan ook. JIJ beslist!

Vanaf morgen

Vanaf morgen is alles anders… Dan neem ik meer tijd voor plezier Ken je dat? Ikke wel 😊 Wel honderden keren heb ik het gezegd. Toch zal het zo zijn. Voor de deelnemers van de 10-daagse. En voor mij! Want morgen starten we met de “Van Woessie tot CEO” 10-daagse. Met een heleboel mensen die kiezen voor zichzelf, hun plezier in de job en hun droom. Wat die ook is: uit de ratrace van iedere dag stappen (zelfs als ze geen zin hebben om van baan te veranderen), om hun job aan hun maten aan te passen, om hun promotie eindelijk na jaren te claimen, om meer plezier in hun job te krijgen, …

WIIFM

What’s in it for me?

  • Online programma van 10 dagen, helemaal gratis en voor niets.
  • Iedere dag oefeningen en opdrachten om je helemaal klaar te maken om je carrière in eigen handen te nemen en te sturen naar waar je wil (rust, promotie, plezier, …)
  • Feedback op al jouw vragen via onze facebook community of persoonlijk bericht (als dat je beter ligt)
  • Oppeppers van formaat voor al jouw angsten en tegenwerkers
  • Een heleboel mensen die met dezelfde vragen zitten als jij, peer feedback is nog altijd de meest waardevolle!
  • De laatste avond geef ik een online webinar met nieuwe inhoud én nog extra mogelijkheid om live al je vragen te stellen.

 

Kom gerust tanken tijdens de 10-daagse en voel hoe het is om in de schoenen te staan van een CEO. Na afloop heb je minstens een andere kleur schoenen aan. Of het een ander model is, hangt helemaal af van jezelf.

Straf

Ik durf echt zeggen dat het je wereld gaat veranderen. Omdat ik zelf heb gestaan waar jij vandaag staat. En weet hoeveel pijn ik heb gehad om hier te geraken. Pijn die ik jou echt wil besparen. Want het is niet nodig. Het kan ook fijn zijn. Vandaar deze 10-daagse.

 

We gaan van start op 2/05/2017. Nog zin om mee te doen? Haast je dan om je in te schrijven via deze link: http://www.jouwjobcoach.be/word_ceo_van_je_carriere_sign_up

Plezier in je werk - ontdek hoe via de 10-daagse Van woessie tot CEO

Deel dit: